Wielerdorp Rijsbergen bij de Bonte Avond.

Afgelopen week was het in Rijsbergen weer traditie getrouw tijd voor de Bonte Avonden. Cabaret van een zeer hoog niveau ,11 voorstellingen, allemaal uitverkocht met 250 man publiek per voorstelling en dit in 9 dagen tijd.

Dit jaar was het thema “Dit was het nieuws”. Een terugblik over het jaar 2016 wat er wereldwijd, landelijk en vooral wat op een komische manier in de Gemeente Zundert allemaal was gebeurt.

In de maand December kwam Wielerdorp Rijsbergen ook aan de beurt met hun één jarig bestaan. Edwin Mathijssen bracht een prachtige ode aan het Wielerdorp Rijsbergen.

Vervolgens werd er een wegwedstrijd nagespeeld met bekende teams uit onze gemeente, Sporting Oekel, De Chasse Patat groep, Wielerdorp Rijsbergen (met hun nieuwe wielertenues) en nog veel meer. Nadat de teams voorgesteld werden door speaker Johan van der Made en ingetekend hadden op het presentiebord, ging het publiek er nog eens goed voor zitten.

De teams stonden klaar en het startschot werd verricht door de mysterie guest, de “De Sfeer van Rijsbergen” Kees Haast.  Een ware wielerwedstrijd ging door dwars door Rijsbergen met de uiteindelijke finish in de St. Bavostraat. Na dat er diverse demarrages en waaaaaiiieeeersss hadden plaatsgevonden, won Koen Martens (Chasse Patat groep) uiteindelijk de ronde van Wielerdorp Rijsbergen. Het publiek vond het een geweldig spektakelstuk.

 Bonte Avond Rijsbergen een dikke chapeau namens Wielerdorp Rijsbergen voor jullie voorstellingen.

* Foto’s gemaakt door Anko van Gils