Sponsorbrochure overhandigd aan “De Speer van Rijsbergen”

Johan van der Velde heeft de sponsorbrochure van zijn toertocht in ontvangst mogen nemen. Tijdens de toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’ zal hij uiteraard ook niet ontbreken. De Speer pakt zelf zijn fiets en rijdt zijn toertocht mee. Team Roompot, waarbij Johan werkzaam is, zal eveneens op een ludieke wijze ondersteuning gaan bieden bij dit evenement, hierover binnenkort meer.

Stichting Wielerdorp Rijsbergen is inmiddels bij meerdere bedrijven langs geweest die de toertocht een warm hart toe dragen en de stichting daarbij financieel willen ondersteunen. De eerste sponsoren zullen wij snel bekend gaan maken. Wij zijn altijd op zoek naar nog meer enthousiaste sponsoren.

Indien u meer informatie wenst over de sponsormogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen via pr@wielerdorprijsbergen.nl. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen om e.e.a. in een persoonlijk gesprek toe te lichten. Bij voorbaat dank voor uw steun!