DERTIENDE EDITIE VAN HET LEUKSTE TOURSPEL IN DE REGIO!

Ook in 2019 neemt Stichting Wielerdorp Rijsbergen de organisatie op zich van de befaamde Kwinkslag Tourpoule. Het is inmiddels de dertiende keer dat deze Tourpoule wordt georganiseerd en de vierde keer dat de organisatie in handen is van Stichting Wielerdorp Rijsbergen.

We zijn nog maar nauwelijks bekomen van de derde editie van de Speer van Rijsbergen, maar nu begint ook de gele Le Tour de France koorts aan te wakkeren! Dat kan in ons Wielerdorp Rijsbergen maar 1 ding betekenen. De Kwinkslag Tourpoule meldt zich weer aan de start. Trekt u de registers maar open, want de inschrijving van de Kwinkslag Tourpoule 2019 is geopend. Wie wordt de opvolger van Cor Mathijssen winnaar van de Kwinkslag Tourpoule 2018.

Op veler verzoek zijn subleagues toegevoegd. U kunt zo met vrienden, collega’s, verenigingen of families een eigen subleague vormen. Wie daagt u uit in deze editie van de Kwinkslag Tourpoule? Met wie gaat u de uitdaging aan om een eigen subleaugue te beginnen? Wij kunnen u melden dat de eerste onderlinge weddenschappen zijn gelegd. De 106e Tour de France start op zaterdag 6 juli op het Koningsplein in Brussel om op zondag 28 juli op de Champs-Élysées in Parijs te finishen. Al in de eerste week is er een aankomst op de steile en deels ongeplaveide La Planche des Belles Filles. De Pyreneeën wachten in week twee en de Alpen in de slotweek. Het parcours is op maat van klimmers.

De inschrijving kan, net zoals vorig jaar, online via www.wielerdorprijsbergen.nl. Daar is ook meer informatie opgenomen, zoals het reglement. Ook dit jaar is de Ideal-koppeling, waarmee u uw inschrijving eenvoudig kunt betalen. De datum van de afsluitavond en prijsuitrijking in cafe de Kwinkslag volgt spoedig!

Ook dit jaar zijn naast geldprijzen weer mooie wielerprijzen te winnen, zoals een fietstenue van Wielerdorp Rijsbergen.Wilt u liever niet digitaal inschrijven? Op de volgende locaties liggen inschrijfformulieren voor u klaar: Café Bar De Kwinkslag, van Oosterhoutstraat 7B, Rijsbergen; Van Meer Schoenen, Hogestraat 3, Rijsbergen; Eugène Roks Tweewielers, St. Bavostraat 40, Rijsbergen; Cafetaria ‘t Smidshuis, St. Bavostraat 55, Rijsbergen.

BEKIJK HIER DE TUSSENSTANDEN:

KIJK VOOR DAGELIJKSE UPDATES OP ONZE FACEBOOK PAGINA