VIJFTIENDE EDITIE VAN HET LEUKSTE TOURSPEL IN DE REGIO!

Ook in 2021 neemt Stichting Wielerdorp Rijsbergen de organisatie op zich van de befaamde Kwinkslag Tourpoule. Het is inmiddels de 15e  keer dat deze Tourpoule wordt georganiseerd en de zesde keer dat de organisatie in handen is van Stichting Wielerdorp Rijsbergen.
Het is voor iedereen een heel bijzonder jaar en daarom zijn we blij dat de Tour de France doorgaat en we de wielerfans toch nog iets aan kunnen bieden.
We gaan er de komende week voor zorgen dat de Tour de France koorts aangewakkerd wordt! Trekt u de registers maar open, want de inschrijving van de Kwinkslag Tourpoule 2021 is geopend. Wie wordt de opvolger van Erwin Vermeeren, winnaar van de Tourpoule 2020.

De inschrijving is nu geopend! Wilt u meer weten of de spelregels dan kunt u hier ons reglement bekijken. Ook dit jaar is de IDEAL-koppeling, waarmee u uw inschrijving eenvoudig kunt betalen.

Op veler verzoek zijn subleagues wederom toegevoegd. U kunt zo met vrienden, collega’s, verenigingen of families een eigen subleague vormen. Wie daagt u uit in deze editie van de Kwinkslag Tourpoule? Met wie gaat u de uitdaging aan om een eigen subleaugue te beginnen? Wij kunnen u melden dat de eerste onderlinge weddenschappen zijn gelegd. Aanmelden van een subleague kan via info@wielerdorprijsbergen.nl.

Ook dit jaar is het mogelijk om uw inschrijving offline te doen, de inschrijfformulieren liggen klaar op de volgende adressen:

Helmut Fietstechniek; St. Bavostraat 23, Rijsbergen
‘T Smidshuis Rijsbergen; St. Bavostraat 55, Rijsbergen
Van Meer Schoenen; Hogestraat 3, Rijsbergen

Deze formulieren kunnen ingeleverd worden tot en met vrijdag 25 juni, 21:00 uur bij één van deze locaties.

BEKIJK HIER DE TUSSENSTANDEN:

KIJK VOOR DAGELIJKSE UPDATES OP ONZE FACEBOOK PAGINA