KWINKSLAG TOURPOULE

VEERTIENDE EDITIE VAN HET LEUKSTE TOURSPEL IN DE REGIO!

 

Ook in 2020 neemt Stichting Wielerdorp Rijsbergen de organisatie op zich van de befaamde Kwinkslag Tourpoule. Het is inmiddels de 14e  keer dat deze Tourpoule wordt georganiseerd en de vijfde keer dat de organisatie in handen is van Stichting Wielerdorp Rijsbergen.
Het is voor iedereen een heel bijzonder jaar en daarom zijn we blij dat de Tour de France doorgaat en we de wielerfans toch nog iets aan kunnen bieden.
We gaan er de komende week voor zorgen dat de Tour de France koorts aangewakkerd wordt! Trekt u de registers maar open, want de inschrijving van de Kwinkslag Tourpoule 2020 is geopend. Wie wordt de opvolger van Barry van Hooijdonk, winnaar van de Kwinkslag Tourpoule 2019.

Tour de France start op zaterdag 29 augustus in Nice om op zondag 20 september op de Champs-Élysées in Parijs te finishen. Na het Grand Départ in Nice worden alle vijf bergketens in Frankrijk opgezocht, waardoor de ronde een kolfje naar de hand van een echte klimmer zal zijn. De Pyreneeën worden eerst aangedaan alvorens in de slotweek de hoge Alpen opdoemen. Op de laatste zaterdag van de ronde vormt een klimtijdrit naar La Planche des Belles Filles de apotheose. Het noorden van Frankrijk wordt overgeslagen in de 3470 kilometer lange Tour.

De inschrijving is nu geopend! Wilt u meer weten of de spelregels dan kunt u hier ons reglement bekijken. Ook dit jaar is de IDEAL-koppeling, waarmee u uw inschrijving eenvoudig kunt betalen. We gaan kijken of we nog een frans avondje kunnen organiseren om de prijsuitreiking te doen, dit valt of staat met de corona ontwikkelingen in ons land.

Op veler verzoek zijn subleagues wederom toegevoegd. U kunt zo met vrienden, collega’s, verenigingen of families een eigen subleague vormen. Wie daagt u uit in deze editie van de Kwinkslag Tourpoule? Met wie gaat u de uitdaging aan om een eigen subleaugue te beginnen? Wij kunnen u melden dat de eerste onderlinge weddenschappen zijn gelegd.

Ook dit jaar zijn naast geldprijzen weer mooie wielerprijzen te winnen waaronder een VIP arrangement (voor 2 personen) voor de Speer van Rijsbergen 2021. Wilt u liever niet digitaal inschrijven? Op de volgende locaties liggen inschrijfformulieren voor u klaar: Café Bar De Kwinkslag, van Oosterhoutstraat 7B, Rijsbergen; Van Meer Schoenen, Hogestraat 3, Rijsbergen; Eugène Roks Tweewielers, St. Bavostraat 40, Rijsbergen; Cafetaria ‘t Smidshuis, St. Bavostraat 55, Rijsbergen en Helmut Fietstechniek St. Bavostraat 23.