Sponsors

Wielerdorp Rijsbergen steekt veel tijd en energie in het organiseren van de Toertocht De Speer van Rijsbergen. Wij krijgen er ook veel energie terug van de reacties die wij nu al terugkrijgen op onze plannen en inspanningen. Naast energie, beleving en tijd, kost een dergelijk evenement ook geld. Stichting Wielerdorp Rijsbergen heeft geen winstdoelstelling en heeft ook niet veel geld in kas. De inschrijving voor de deelnemers willen we graag laagdrempelig houden en daar hoort ook een beperkt inschrijftarief bij. Daarom zijn wij afhankelijk van sponsoring. Wij zijn er trots op dat al veel ondernemers een bijdrage leveren aan ons evenement. Zij dragen ons en onze ideeën een warm hart toe en dat is voor ons fijn om mee te krijgen.

Wij kunnen niet zonder onze sponsoren. Wij doen dan ook graag wat terug voor hen. Daarover maken we afspraken met onze sponsoren. Wij zouden het erg op prijs stellen als de deelnemers en bezoekers aan ons evenement zich de kracht en de waarde van de sponsoren ook realiseren en ook aan onze sponsoren denken, wanneer zij een product of dienst zoeken, die onze sponsoren kunnen leveren.

Hieronder vindt u een overzicht van onze sponsoren. Hebt u er interesse in om ook in dit rijtje te staan en wilt u weten hoe wij ook waarde creëren voor uw investering in ons, neemt u dan een kijkje in onze Sponsorbrochure Speer van Rijsbergen 2018. Wilt u ook graag sponsor worden of heeft u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen, laat het ons dan weten via info@wielerdorprijsbergen.nl. Dan beantwoorden wij al uw vragen graag.

 

Kampioen Sponsors

Gele Trui Sponsors

Groene Trui Sponsors

Bolletjes Trui Sponsors

 

Witte Trui Sponsors