TOERTOCHT // INFORMATIE

INSCHRIJVING VIERDE EDITIE ‘SPEER VAN RIJSBERGEN’ IS GEOPEND!

 

Hèt wielerfeest van Rijsbergen en omstreken, zo mogen we ‘De Speer van Rijsbergen’ met recht noemen. En deze toertocht krijgt een vervolg, na 3 mooie edities zal dit jaar de 4e editie georganiseerd worden! Dit jaar zal ‘De Speer van Rijsbergen’ plaatsvinden op zondag 7 juni. En de inschrijving is geopend, dus zet de datum alvast in je agenda!

WAAR?
Ook dit jaar zal de start en finish op Sportpark De Laguiten in Rijsbergen zijn.

Laguitensebaan 60A
4891 XR Rijsbergen

DE SPEER VAN RIJSBERGEN
Toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’ is vernoemd naar Johan van der Velde. Een evenement wat ontstaan is uit het DNA van ons mooie dorp Rijsbergen. De liefde en passie voor het fietsen en de wielersport die ons al zoveel mooie herinneringen heeft gebracht. 

Met de toertocht De Speer van Rijsbergen wil Wielerdorp Rijsbergen de recreatieve en sportieve fietssport stimuleren, van jong tot oud. Zoveel mogelijk mensen laten genieten en bewegen in het prachtige en veelzijdige landschap van onze regio. Dat alles overgoten met Bourgondische gastvrijheid, de typische ‘sfeer van Rijsbergen’.

INFORMATIE 2020
Een fietsfestijn van jong tot oud; met afstanden van 25 t/m 160 kilometer waar zowel familie-/vriendengroepen.  E-bikers, maar ook zeker de meer geoefende wielrenners aan hun trekken kunnen komen. 

Welke route gaat u dit jaar afleggen?
25 KM – 55 KM – 60 KM – 100 KM – 160 KM 

Meer informatie of inschrijven? Klik dan hier!

PROMO TOERTOCHT 2018