TOERTOCHT // INFORMATIE

SPEER VAN RIJSBERGEN 2020 AFGELAST!

Speer van Rijsbergen 4e editie afgelast!

Wielerdorp Rijsbergen heeft besloten om de toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’ dit jaar niet door te laten gaan. De toertocht zou dit jaar gehouden worden op zondag 7 juni in Rijsbergen. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de risico’s die het met zich meebrengt vinden wij het als organisatie niet verantwoord om het evenement dit jaar te laten plaatsvinden.

Gezondheid is op dit moment het belangrijkste
De Rijksoverheid heeft bekend gemaakt dat alle evenementen die gehouden zouden worden tot en met 6 april niet door mogen gaan. Ook zijn horeca zaken gedwongen gesloten. We zijn er ons van bewust dat de situatie in Nederland wellicht langer zal aanhouden en we gaan dan ook niet afwachten. Vorig jaar deden er in totaal meer dan 1.400 toerrijders mee aan de diverse routes. Ook helpen er ruim 200 vrijwilligers mee aan het evenement. Met pijn in ons hart hebben we de beslissing genomen, maar de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers is op dit moment het belangrijkste.

Onze sponsoren
De Speer van Rijsbergen is een evenement wat grotendeels tot stand komt door bedrijven die ons sponsoren. Wij willen via deze weg de sponsoren die toegezegd hebben bedanken voor hun financiële toezegging aan de Speer. Als organisatie zijn wij van mening dat we momenteel niet kunnen verlangen dat deze bedrijven sponsoren, terwijl er mensen thuis zitten en werkzaamheden anders lopen. Wij wensen jullie sterkte en veel succes toe.

Onze deelnemers
En ook onze dank naar de deelnemers die zich ook dit jaar al hebben ingeschreven voor de toertocht. Heb je je dit jaar al ingeschreven? Dan nemen wij contact met je op per e-mail, we dragen er als organisatie zorg voor dat het geld teruggestort zal worden.

Onze vrijwilligers
Ook dank naar onze vrijwilligers die ook voor de editie van 2020 weer klaar stonden om te helpen. Natuurlijk zien we jullie graag terug in 2021, zodat we er weer een mooie dag van kunnen maken met z’n allen!

Op naar 2021
Een nieuwe datum gaan we dit jaar niet meer prikken, maar we gaan voor een mooie toertocht in 2021. We zullen dan wederom mooie routes voor onze deelnemers uitstippelen en gaan er ook dan één groot fietsfeest van maken.

Voor nu wensen wij iedereen sterkte toe in deze periode. Zorg goed voor jezelf!

PROMO TOERTOCHT 2018