Met nog een aantal weken tot de Speer van Rijsbergen zijn we druk bezig om ook deze editie weer tot een groot succes te brengen!  Maar uiteraard zijn onze sponsoren erg belangrijk. In de komende weken laten wij je graag kennis maken met deze toppers. En we trappen af met B&S Natuursteen…

B&S NATUURSTEEN SPONSORT 160 KM ROUTE!
B&S Natuursteen BV is een van onze hoofdsponsoren en met de derde editie van de Speer sponsoren zij ook de 160 KM route. Een bedrijf waar vanuit de historie al het wielrennen door de aderen stroomt!

Ook deze sponsor geven we graag het woord:
”B&S Natuursteen B.V. is gevestigd in Moerdijk. Het bedrijf combineert haar jarenlange ervaring als toeleverancier binnen de GWW sector met steeds toenemende kennis over toepassing van natuursteen binnen de openbare ruimte. B&S importeert haar natuursteen rechtstreeks vanuit de groeves en productiebedrijven in o.a. Portugal, Spanje, België, China en Vietnam. Wij streven naar toepassing van duurzaam gewonnen en bewerkt natuursteen. Binnen deze gedachte passen termen als People – Planet – Profit. Check www.bsnatuursteen.nl voor meer informatie! ”

Durf jij het aan om de 160 KM route te fietsen?

 

S.T.R. SPONSORT 100 KM ROUTE!
Sponsoren zijn voor ons erg belangrijk om ook de derde editie van de Speer weer succesvol te maken!
STR International Logistics is een van onze hoofdsponsoren en sponsort ook de 100 KM route.

Ook deze sponsor laten we graag even aan het woord:
”S.T.R. is uw aangewezen partner in het regelen van uw transport over de weg, het spoor en het water. Ons uitgebreide netwerk van klanten en vervoerder stelt ons in staat om uw goederen betrouwbaar, op tijd en tegen gunstige tarieven te laten vervoeren. S.T.R. International Logistics is bemiddelaar en regelaar in vrijwel alle voorkomende vormen van transport per vrachtwagen, per trein of per schip. Op www.str-logistics.eu kunt u veel meer informatie vinden.”

Ben jij al aan het trainen voor de 100 KM dit jaar?

 

ROBERTO SPONSORT 55 KM E-BIKE ROUTE!
En wat zou onze E-Bike route van 55 KM zijn zonder hoofdsponsor & route sponsor Roberto Bikes&Scooters?

”Wij van Roberto Bikes & Scooters vinden de Speer van Rijsbergen een prachtig evenement. Het is een mooie dag om de fietsliefhebbers bij elkaar te krijgen. Zowel sportief als E-Bikers. Wij kijken er daarom ook naar uit om er met zijn allen een mooie, leuke dag van te maken!”

En wat zij dan precies voor je kunnen betekenen?
”Onze winkel biedt een groot assortiment E-Bikes en E-Scooters aan, voor elke prijsklasse. Verder zijn in de winkel speed pedelecs, mountainbikes en racefietsen van de merken Trek en Kettler en van Dijck fietsen te vinden. Verder hebben wij ook een ruim assortiment in accessoires. Maar uiteraard kun je ook in de werkplaats terecht voor het nodige onderhoud!

Wie vertrekt er op zondag 23 juni voor de 55 KM E-Bike route?

 

PLUS VAN EEKELEN SPONSORT 25 KM FAMILIE ROUTE!
Mooie woorden van PLUS Van Eekelen ook zij zullen tijdens de 3e editie van de Speer van Rijsbergen een route sponsoren! Een supermarkt die lokaal betrokken is bij evenementen en zich graag inzet voor goede doelen.

Ook deze sponsor stellen wij graag aan u voor:
”Als supermarkt is er meer dan alleen de winkel op orde houden en zorgen dat de klanten tevreden zijn. Wij van PLUS Van Eekelen vinden het hiernaast ook belangrijk om lokaal betrokken te zijn bij diverse evenementen en gebeurtenissen in ons dorp. We steunen via onze emballagebox actie maandelijks goede doelen die worden aangedragen door onze klanten zelf en dragen middels sponsoring graag een steentje bij aan evenementen binnen Rijsbergen. Wielerdorp Rijsbergen laat zien dat enthousiasme iets heel moois kan opleveren. Evenementen organiseren kost een hoop tijd en energie, maar je krijgt er iets enorm groots voor terug: beleving & saamhorigheid. Vorig jaar zijn wij voor het eerst aanwezig geweest bij ‘De Speer van Rijsbergen’. Een groots, maar piekfijn georganiseerd evenement. Mooi om te zien hoe de fietsers echt onthaald worden en als ware helden over de finish lijn komen. Even later zie je ze samen op het plein onder het genot van een hapje, drankje & vermaak napraten over de tocht. Er wordt goed gezorgd voor de fietsers, vrijwilligers en sponsors. (Wieler)petje af hiervoor!

We hopen dat het ook dit jaar weer aan niets ontbreekt. Op naar een mooie 3e editie van de toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’.
We hopen jullie daar te zien!
Cees & Walter van Eekelen”

Tag je familie of je vrienden waarvan jij vind dat zij zondag 23 juni toch echt die 25 KM moeten gaan fietsen!

 

WAM HOOFDSPONSOR SPEER VAN RIJSBERGEN!
Graag stellen wij je onze volgende hoofdsponsor voor.
Uiteraard laten wij graag deze sponsor even aan het woord:

WAM LEDscreens gevestigd op de Waterman in Rijsbergen is uw partner voor het huren van LEDschermen voor binnen en buiten evenementen. Ook het vastleggen van LIVE video registratie bij uw bedrijf of evenement hoort tot onze mogelijkheden, alsmede het maken van het grafische content voor de LEDschermen. Door onze manier van ontzorgen kan de klant zich bezig houden met hun core business. Kijk voor de verschillende mogelijkheden en meer informatie op www.wamledscreens.nl

 

RUBEN TENTEN HOOFDSPONSOR SPEER VAN RIJSBERGEN!
Ook Ruben Drankenhandel & Tentenverhuur zal dit jaar de derde editie van de 3e Toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’ sponsoren. Wij stellen ook graag deze sponsor aan u voor:

”Ruben Drankenhandel & Tentenverhuur is nauw betrokken bij de samenleving van Rijsbergen en heeft sportiviteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij trots om sponsor te mogen zijn van de Speer van Rijsbergen vernoemd naar Johan van der Velden. Wij ondersteunen graag de doelstelling van de Speer en de goede doelen zoals KiKa en Vrienden van Amphia.

Wij zullen onze ervaring bij het organiseren van evenementen inzetten om deze derde editie tot een groot succes te maken!”

 

PKF PALLETS HOOFDSPONSOR SPEER VAN RIJSBERGEN!
En ook stellen wij je graag voor aan PKF BV, ook dit bedrijf is hoofdsponsor tijdens de Speer van Rijsbergen 2019. Maar wat doet PKF Pallets nou precies? Ook deze sponsor laten wij graag aan het woord:

”PKF Pallets is één van de grootste producenten van pallets en vlonders in de Benelux. Die positie heeft PKF Pallets bereikt door 2 productielocaties (Heinenoord en Oud Gastel), ongeveer 120 betrokken medewerkers, een grote productiecapaciteit met flexibiliteit, maatwerk en “just in time” levering. PKF bestaat sinds 1895 en heeft sinds die tijd een grote technische expertise en een gedegen reputatie in de branche opgebouwd.

PKF heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. PKF past dit toe door het gebruik van duurzame grondstoffen, verwerking van eigen afval tot warmte en de opwek van duurzame energie. Duurzaamheid heeft ook een menselijke kant. Vitaliteit van mensen is van groot belang. Fietsen is een goede manier om bij te dragen aan de vitaliteit van mensen. Gezellig samen zijn, ontspanning door inspanning, genieten van de omgeving. Natuurlijk draagt PKF Wielerdorp Rijsbergen en het evenement De Speer van Rijsbergen een warm hart toe. Naast sponsoring zal PKF een team samenstellen van relaties om deel te nemen aan het evenement. Een mooie manier om de waarden van PKF kracht bij te zetten.

PKF is trots om mede-hoofdsponsor te zijn van De Speer van Rijsbergen. We hebben er vertrouwen in dat het een prachtige (fiets)dag wordt en dat er wederom vele mooie fietsverhalen zullen worden gecreëerd.

Ook op 23 juni gaan we Natuurlijk Vooruit met PKF Pallets !

Wij hebben er zin in !”

 

DE KROM HOOFDSPONSOR SPEER VAN RIJSBERGEN!
Deze hoofdsponsor is nauw betrokken bij het goede doel waar wij, tijdens de 3e Toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’, geld voor in zullen zamelen. De Krom zal dit jaar dan ook met maar liefst 20 deelnemers aan de start verschijnen van onze toertocht. Wist je trouwens dat dit bedrijf ook een erkend opleidingsbedrijf is en dat zij momenteel 8 jonge straatmakers opleiden tot erkend vakman? En daar laten wij deze hoofdsponsor graag meer over vertellen. Wij stellen je graag voor aan:

De Krom B.V. is een dynamische organisatie gespecialiseerd op het gebied van ondergrondse en bovengrondse infrastructuur.
Kwaliteit en modernisering van het vak is bij ons een rode draad in het bedrijf. We zijn een erkend opleidingsbedrijf en leiden op dit moment 8 jonge straatmakers op tot erkend vakman. We beschikken nu zelfs over eigen een leerlingenploeg. Daarnaast willen we het vak weer “hip en sexy” maken door inzet van robotisering . Eind dit jaar is dan ook onze volautomatische stenenlegger klaar en krijgt de “playstationgeneratie” ook interesse voor ons vak. Oftewel stratenmaken wordt een steeds hipper beroep!

Wij zijn ontstaan vanuit een straatmakerproduktiebedrijf opgericht door Pa (Leo) de Krom. In 2014 hebben wij, Johan en Martijn , het bedrijf overgenomen na overlijden van Pa aan die vreselijke ziekte. Zijn laatste wens waren geen bloemstukken maar collectebussen voor Kika. Dit jaar staat de Speer van Rijsbergen dan ook in het teken van een goed doel voor deze ziekte en we moeten er dan ook bij aanwezig zijn!!! Vorig jaar konden we er helaas niet bij zijn omdat we met ons bedrijfsteam aan het fietsen waren in Italië tijdens de Giro di Kika. We hebben als bedrijf, en vele vrijwilligers, een enorm bedrag bij elkaar gefietst voor de strijd tegen kinderkanker. Dit jaar gaan we aan start bij de Speer van Rijsbergen met maar liefst 20 renners, waarbij onze Giro di Kika “helden” het peleton leiden.

We hebben er zin in en grote complimenten aan de organisatie voor dit steeds groter en professioneler wordend evenement!

Johan en Martijn de Krom”

 

WIJ BEDANKEN ONZE GELE TRUI SPONSORS!
WIJ BEDANKEN ONZE GROENE, BOLLETJES & WITTE TRUI SPONSORS!