‘De Speer van Rijsbergen’ is terug!

Twee keer kon het niet doorgaan, ‘De Speer van Rijsbergen’. Maar het hoofd laten hangen zit niet in ons DNA. Wij gaan vól voor de editie van 2022. De voorbereidingen zijn al begonnen en wij doen er alles aan van de vierde editie een groot succes te maken. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Hèt wielerfeest van Rijsbergen en omstreken, zo mogen we ‘De Speer van Rijsbergen’ met recht noemen. En eindelijk mogen we weer, na 3 mooie edities zal dit jaar de 4e editie georganiseerd worden.

Op zondag 26 juni 2022 barst dit jaar het fietsfeest in Rijsbergen weer los en dat wil je natuurlijk niet missen! De toertocht is een waar fietsfestijn voor jong en oud, ervaren en recreatief. Met afstanden van 60, 100 en 160 kilometer zijn de routes geschikt voor zowel vriendengroepen en voor de meer geoefende wielrenners. Ook aan de families is gedacht, ook dit jaar heeft ‘De Speer van Rijsbergen’ de 25 kilometer route uitgezet. Na het succes van 2019 hebben we ook dit jaar speciaal voor de E-bikers een route van 55 kilometer lang.

Inschrijven maar
In 2019 deden er maar liefst 1.400 deelnemers mee aan de toertocht en was het in Rijsbergen dan ook een groot fietsfeest. En natuurlijk wil jij daar in 2022 ook bij zijn! De inschrijving is vanaf nu geopend en gaat gemakkelijk en snel online. Meer informatie is te vinden op www.despeervanrijsbergen.com 

Organiseren doen we samen
Met maar liefst 200 vrijwilligers tijdens de laatste editie, hebben we ook dit jaar onze vrijwilligers weer hard nodig. Zij zijn samen met onze sponsoren onmisbaar om ‘De Speer van Rijsbergen’ op poten te zetten en het evenement ook in 2022 weer op de kaart te zetten. Organiseren doen we uiteindelijk samen! Lijkt het je leuk om in de aanloop van het evenement of op de dag zelf je handen uit de mouwen te steken? Dan kun je je als vrijwilliger aanmelden via info@despeervanrijsbergen.com

Village D’Arrivée, het Après fietsfeest van Rijsbergen
En er is meer, de toertocht is niet zomaar een toertocht. Het evenement biedt een dagvullend programma waarbij er inspanning, ontspanning en entertainment te vinden is. Dus of je nou van de fiets afstapt, je vrienden support of gezellig de sfeer van Rijsbergen komt proeven. Tijdens ‘De Speer van Rijsbergen’ is op het Village D’Arrivée iedereen welkom om er samen een groot feest van te maken.

Genoeg redenen dus om ook dit jaar een bezoek te brengen aan ‘De Speer van Rijsbergen’.
Noteer de datum 26 juni alvast maar in je agenda, schrijf je in via www.despeervanrijsbergen.com en houdt natuurlijk onze socials in de gaten voor de laatste updates en informatie. 

À bientôt,

in ons mooie Wielerdorp Rijsbergen