Een gekoesterde wens van Wielerdorp Rijsbergen gaat werkelijkheid worden. In het weekend dat de organisatie voor de derde keer hun toertocht houdt worden er twee activiteiten aan het programma toegevoegd.

Voorpremière Andere Tijden Sport
Op zaterdag 22 juni gaat de aflevering van Andere Tijden Sport, over de Televizier Wielerploeg, in voorpremière. Onlangs werden hiervoor opnames gemaakt in Rijsbergen. Samen met o.a. oudwielrenners van deze befaamde ploeg van Pellenaars en de crew van Andere Tijden Sport kunnen de aanwezigen kijken naar de aflevering. In deze aflevering is er ook ruim aandacht is voor de onlangs overleden Rijsbergse wielerheld Kees Haast. Kees, die in de die in de jaren zestig eigenlijk Nederlands eerste podium had kunnen behalen in algemeen klassement van de Tour de France!
Na het vertonen van de documentaire zal de film door de wielerhelden van weleer als ook de crew Andere Tijden Sport worden nabesproken en is er gelegenheid om vragen te stellen. Het village d’Arrivee, wat verrijst op het parkeerterrein van Sportpark de Laguiten, zal voor de gelegenheid als wielertheater dienen.

Bestel hier je tickets!

Tussensprint ZLM Tour
In samenwerking met de Gemeente Zundert en de organisatie van de ZLM Tour is overeengekomen dat er dit jaar een tussensprint zal worden gehouden in Rijsbergen. Te weten op vrijdagmiddag 21 juni ter hoogte van het oude gemeentehuis van Rijsbergen. De doorkomsttijd zal rond de klok van 14:00 uur zijn. Met daarbij de toezegging dat Rijsbergen volgend jaar gaat dienen als start of finishplaats van de ZLM Tour 2020. Kortom een weekend vol wieler activiteiten waarmee een gekoesterde wens van de organisatie in vervulling gaat.

Niks meer missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!